Behaalde certificaten

Onderstaand staan de behaalde certificaten tijdens de minor Digital marketing op Fontys.

Mike Van Wijnen successfully completed the Structured data for beginners course!
Mike Van Wijnen successfully completed the Understanding structured data course!
Mike Van Wijnen successfully completed the Keyword research course!

SEO certificaten

Een van mijn leerdoelen was het kunnen begrijpen van SEO en het te kunnen implementeren in een WordPress omgeving. Hiervoor heb ik verschillende Courses gedaan via Yoast SEO. Dit heeft mij geholpen met het begrijpen van technische SEO en data analyse voor keyword research.

The Blueprint Training

Om verdere ontwikkeling van SEO te bevorderen heb ik geïnvesteerd in The Blueprint Training.  Dit is over een periode van 12 weken een training voor de diepe laag van SEO. Tijdens de minor heb ik de eerste 7 weken gevolgd. 

Ik heb met deze training en community enorm veel geleerd en dit is een van mijn beste investering in mijn leven geweest tot nu toe.

SQL certificaten

Voor mijn werk (het maken van WordPress websites) maken we veel gebruik van SQL voor het opslaan van data. Een van mijn leerdoelen was het kunnen begrijpen en het kunnen toepassen van commands om zo via SQL data te kunnen analyseren.

Voor deze course heb ik meerdere certificaten behaald die mij verder helpen met het begrijpen en toepassen van SQL data in bedrijfsstrategie.

Python

Data analyseren wilde ik graag leren doormiddel van Python. Om een goede eerste stap te maken heb ik de course introduction to Python gevolgd. Door deze course heb ik een gevoel van de basis beginselen van Python.  Het doel is om tijdens het vervolg van de Minor de course intermediate Python the volgen.